top of page

Om os

Vi er din lokale synshal i Rødovre. Vi tilbyder både online tidsbestilling og et fleksibelt drive-in koncept uden tidsbestilling. Vores erfarne synsfagfolk er uddannet til at udføre syn af køretøjer efter Færdselsstyrelsens forskrifter. Efter synet får du en grundig gennemgang, så du ved, hvordan du skal håndtere eventuelle fejl og mangler samt de tilknyttede sikkerhedsrisici. Vi er kvalificeret og godkendt af Færdselsstyrelsen og får jævnligt uanmeldte besøg, der sikrer, at vi lever op til kravene for synsvirksomheder. Med vores syn kan du være sikker på, at din bil altid er i lovlig og sikkerhedsforsvarlig stand. Vi ligger tæt på Skovlunde, Ballerup, Glostrup, Vanløse, Brønshøj og Herlev.

Billig bilsyn

Vi er godkendt til at foretage syn af alle køretøjer op til 3500 kg, herunder personbiler, varebiler, motorcykler, knallerter, trailere, busser og campingvogne. Vi tilbyder også toldsyn ved import og eksport.

Lokale motorkontor 

Som nummerpladeoperatør kan vi hjælpe dig med at få nummerplader eller ejerskifte, så du kan undgå køen hos SKAT. Vi udleverer nummerplader på 10 minutter, hvis du medbringer de relevante papirer. 

Billig Drive-in syn

Elite smiley

Vi tilbyder Drive-in bilsyn i hele åbningstiden. Dette er med til at give vores kunder fleksibilitet, man ikke behøver tidsbestilling. 

Nemmere bliver det ikke.

Vi har fået tildelt Elite smiley af Færdselsstyrelsen, hvilket bekræfter vores høje standarder og dedikation til kvalitet og sikkerhed. Dette anerkendte symbol på excellence garanterer, at du altid modtager den bedste service, når du vælger os til dit køretøjsyn.

Kontakt os

Tel. 32101515

Email: info@islevbilsyn.dk

Hadsundvej 12 P2610 Rødovre 

CVR: 40766820

bottom of page